Diakonie

Sociálně terapeutická dílna

V sociálně terapeutické dílně poskytujeme klientům podporu, která jim pomůže zapojit se do běžného života. Zaměřujeme se na pomoc při komunikaci, řešení každodenních situací, sociálním začleňování, nácviku na práci, péči o sebe a o domácnost.

Informace pro zájemce

Mohylová 1965, Praha 13 – Stodůlky 155 00

Jak se na nás obrátit?

+420 731 445 534
dilna@diakonie-praha.cz

Provozní doba

Všední dny od 8:00-16:00

Víkendy a svátky zavřeno

Pro koho je služba vhodná?

V sociálně terapeutické dílně poskytujeme klientům podporu, která jim pomůže zapojit se do běžného života. Zaměřujeme se na pomoc při komunikaci, řešení každodenních situací, sociálním začleňování, nácviku na práci, péči o sebe a o domácnost.

Cílem naší dílny je vést klienty k tomu, aby získali základní pracovní dovednosti, uměli si říci o pomoc, spolupracovali s ostatními, dokázali se přizpůsobit pracovnímu režimu a nést zodpovědnost za svou práci, aby si mohli lépe najít pracovní uplatnění na chráněném nebo volném trhu práce a trávili svůj volný čas smysluplnými pracovními aktivitami.

Forma služby: ambulantní (klienti k nám dochází)

Cílová skupina: lidé s lehkým a středně těžkým mentálním a kombinovaným postižením od 18 do 64 let (kompenzované tělesné a sluchové postižení a duševní onemocnění)

Okamžitá kapacita: 10 uživatelů

Aktivity: kreativní činnosti – vyrábění v keramické a textilní dílně, tvoření z papíru a jiných materiálů, péče o domácnost

Vybavení: společenská místnost, kuchyňka, keramická a textilní dílna, tkalcovský stav, šicí stroje, PC

Kontakt - Vendula Koptyšová
Vendula Koptyšová vedoucí a sociální pracovnice Sociálně terapeutické dílnydilna@diakonie-praha.cz+420 731 445 534

Ke stažení

Název dokumentuKategorieOdkaz na stažení
Sociálně terapeutická dílna: ceník 2024Sociálně terapeutická dílnaStáhnout
Sociálně terapeutická dílna: pravidla pro řešení stížnostíSociálně terapeutická dílnaStáhnout
Sociálně terapeutická dílna: místní a časová dostupnostSociálně terapeutická dílnaStáhnout
Sociálně terapeutická dílna: smlouva o poskytování péčeSociálně terapeutická dílnaStáhnout
Sociálně terapeutická dílna: jednání se zájemcem o službuSociálně terapeutická dílnaStáhnout

Podporují nás

Seznam donátorů

Služba Sociálně terapeutické dílny je dlouhodobě podpořena Magistrátem hlavního města Prahy.

Služba Sociálně terapeutické dílny je podpořena Ministerstvem práce a sociálních věcí ze státního rozpočtu pro rok 2024.

Služba Sociálně terapeutické dílny je dlouhodobě podpořena z rozpočtu MČ Praha 13.
DĚKUJEME VŠEM NAŠIM PODPOROVATELŮM ZA TO, ŽE DÍKY NIM MŮŽEME POMÁHAT.